fredag den 20. februar 2009

Rejsealbum





De rejser jeg har været på, har hver deres mappe (r) i 12x12. Men det er nu så hyggeligt med minialbum, så jeg har lavet et par sider fra nogle af de steder jeg har været. Det album er 8x8 Det øverste foto er første side og de følgende er fra Indien. Jeg lægger flere sider ind senere.
Baggrundspapiret har jeg lavet ved at lægge karton på bordet og lime det fast på bordet med malertape. Derefter har jeg brugt farveblyanter til streger og så taget tapen af. Det giver en pæn hvid kant.
"Fruerne" fra Odense bedes bemærke at første side også dækker opgaven for Januar som var " Noget der kan åbnes og mindst een eyelet"

Bulgarien



Estland



Japan



onsdag den 18. februar 2009

Minialbum med brandhaner







Jeg er altså vild med minialbum. Dette lavede jeg til Scrapsisters i januar måned. Jeg er også vild med brandhaner, så det er dem der er kommet i denne gang. Prøv engang at se rigtig på en brandhane, de har deres egen personlighed. Nå ja nu tænker du sikkert at det rabler for konen. Det gør det måske også, men når jeg ser en af dem, så popper der altid et navn op. Der er de store og satte, de små og iltre, de lidt "fine"... ja de er der alle sammen. Prøv at se efter næste gang du skal ud i samfundet.

Århh for pokker da... nogle af dem vender forkert, trods rigtig størrelse og jeg har vendt dem som jeg plejer. Nå men lige nu bliver det ikke anderledes.

Foto: Per F.Andersen

lørdag den 14. februar 2009

Æske


En af decemberudfordringerne var fra Anne. Det var en æske te, hvor æsken skulle dekoreres. Det skumlede jeg længe over! Hvis jeg skulle beklæde siderne med papir, ville det tage mig en uendelig tid, med alle de små flader. Jeg var egentlig indstillet på at betale 20 kr til bødekassen ( når udfordringer ikke bliver lavet) Men så fik jeg den ide at jeg jo kunne klippe en masse små stumper, lime dem på med decoupagelim og indeni lave små kort hvor der står en favoritopskrift på. Den virker faktisk glimrende. Nu hvor æsken har fået decoupagelim, er den også let at tørre af.

Januarudfordringen er jeg ved at lave. Den er " Noget der kan åbnes og brug mindst een eyelet" Den der lægger hus til vores månedlige scrapaften giver udfordringen. I januar var det mig og det er måske nok ikke den mest gennemtænkte udfordring.... men pyt.

Jeg trissede lige over til Iben i går. Woww for noget papir hun har fået hjem. Her tænker jeg på Graphic 45. Det er lige mig!

Det er lidt småt med hvad jeg kan sætte på bloggen, for det som jeg er i gang med er til Scrapsisters.

onsdag den 4. februar 2009

Filt



Dette LO er lavet til Scrapsisters, til en artikel om at bruge filt.Jeg har brugt det til fotomatte og har stemplet med acrylmaling på filten og så klippet det ud. Jeg ved ikke helt hvad jeg synes med det filt sammen med papir. Men jeg er blevet helt tilfreds med det her.De farver filt her passer meget godt med billedet.

Foto Per F.Andersen